Hoe bestellen?

Wij werken niet met een pakkettensysteem. Dus bent u niet verplicht om vleessoorten aan te kopen die uw (familie) niet lust. Nee, bij ons bestelt u enkel wat u wil en zoveel u wil, zolang de voorraad strekt.

Op het bestelformulier treft u een lijst aan met de soorten vlees (en de prijs) welke we u kunnen leveren.

Alles wordt vers en vacuümverpakt in kleine hoeveelheden, voorzien van een etiket met naam en verpakkingsdatum.

Lever, staart en tong worden direct na het slachten vaccuum verpakt en diepgevrozen. Een aantal vleessoorten kan je bestellen per kg. De prijs van je bestelling wordt bepaald door het exacte gewicht. Daardoor kan er een licht prijsverschil zijn en is betalen op voorhand ook niet mogelijk.

Pakketten van 150€ worden gratis bij u thuis geleverd en dit over gans België. Voor leveringen van minder dan 150€ vragen we een bijdrage in de transportkosten van 12.50 €. Om deze kost te vermijden kan u ook met enkele mensen afspreken om samen een bestelling te plaatsen. Indien u dit wenst, kan u een bestelformulier per persoon maken, maar hetzelfde leveringsadres opgeven. Wij maken dan een pakket en factuur per persoon.

Indien u voor de eerste keer grasvlees van het Land van Ny bestelt, vragen we een contante betaling bij levering. Opgelet! Betalen via Bancontact is niet mogelijk.

Indien u reeds klant bent, kan u ofwel contant betalen bij levering (geen bancontact!) of per bankoverschrijving ten laatste één week na levering.

Enkele dagen voordat we uw bestelling klaarmaken, zullen wij u contacteren om het tijdstip van levering af te spreken. Al wat u moet doen bij levering is het vlees koel bewaren of in de diepvries leggen en natuurlijk … bereiden.

Smakelijk!